Antena 3 CNN Timp liber Fun Sarah Pallin, ironizată la Casa Albă: Robert Gibbs a mimat citirea unor notiţe din palmă (VIDEO)

Sarah Pallin, ironizată la Casa Albă: Robert Gibbs a mimat citirea unor notiţe din palmă (VIDEO)

Sarah Pallin, ironizată la Casa Albă: Robert Gibbs a mimat citirea unor notiţe din palmă (VIDEO)
Sursa foto: Gibbs
10 Feb 2010   •   11:02

După ce Sarah Pallin a fost fotografiată în ce timp ce-şi ?consulta? notiţele din palmă în timpul unui eveniment, purtătorul de cuvânt al Casei Albe a ironizat-o pe acesta în public. Robert Gibbs a mimat citirea unor notiţe scrise pe mână în timpul unei conferinţe de presă, informează AFP.

Întrebat despre cooperarea între democraţi şi republicani, purtătorul de cuvânt a început să citească din palmă: "A, mi-am notat câteva trucuri...Am scris ?ouă, lapte şi pâine? ", a adăugat Gibbs, în timp ce publicul a izbucnit în râs. "Apoi am scris ?speranţă şi schimbare?, în cazul în care aş fi uitat", a mai spus Robert Gibbs.



Fosta candidată republicană la vicepreşedinţia SUA, Sarah Palin, s-a făcut de râs în cadrul unui eveniment. Jurnaliştii prezenţi au observat cum, din timp în timp, aceasta îşi cerceta cu interes palma mâinii stângi, în timp ce răspundea unor întrebări.

Acolo, Sarah Palin, care şi-a anunţat recent intenţia de a candida la preşedinţia SUA în 2012, îşi notase cuvintele "energie", "impozite", "reducerea cheltuielilor şi "ridicarea moralului americanilor".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Casa Alba
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close