Antena 3 CNN Timp liber Fun "Scandal" la Sinteza Zilei: Gâdea, Badea, Stan şi Ciutacu o imită pe Udrea şi pleacă din emisiune (VIDEO)

"Scandal" la Sinteza Zilei: Gâdea, Badea, Stan şi Ciutacu o imită pe Udrea şi pleacă din emisiune (VIDEO)

"Scandal" la Sinteza Zilei: Gâdea, Badea, Stan şi Ciutacu o imită pe Udrea şi pleacă din emisiune (VIDEO)
Sursa foto: Mihai Gadea
09 Noi 2009   •   14:51

Invitaţii emisiunii Sinteza Zilei au parodiat, în direct, intervenţia telefonică a ?clonei vocale? a Elenei Udrea. Aceştia au făcut o demonstraţie de cum se poate interveni pe post pentru numele tău sub o altă identitate.
Sub pretextul unui scandal în direct, Mircea Badea, Victor Ciutacu, Valentin Stan, dar şi Mihai Gâdea au ieşit, pe rând, din platou.
Apoi au intrat în legătură telefonică cu restul invitaţilor şi "s-au elogiat" în direct, sub protecţia unei alte identităţi.
Mircea Badea se ?ceartă? cu Valentin Stan şi părăseşte platoul:

Mircea Badea se întoarce. E rândul lui Valentin Stan să iasă din platou:

Ciutacu iese şi el din platou:

Mihai Gâdea intră în joc:

Iniţiativa invitaţilor Sinteza Zilei a venit după ce o femeie a cărei voce semăna izbitor de mult cu cea a Elenei Udrea a intrat în direct la o emisiune difuzată de un post de radio. Ea a ţinut să-şi exprime admiraţia pentru premierul desemnat Liviu Negoiţă. Întrebată dacă este Elena Udrea, femeia a spus, fără ezitare, că nu este. "Nu domnule, semăn cu doamna Udrea la relefon?!"



Comentariile lui Mircea Badea nu au întârziat să apară. "Rezervele de tupeu ale acestei fiinţe sunt absolut incredibile. Este o demonstraţie a faptului că pentru a avea succes financiar trebuie să ai în primul rând tupeu. Momentul este de un comic dement, fabulos. Dar mă simt şi insultat pentru că doamna Udrea ne consideră pe toţi nişte proşti", a declarat Mircea Badea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close