Antena 3 CNN Timp liber Fun Se aruncă în faţa propriei maşini ca să scape de poliţiştii care îl urmăreau (VIDEO)

Se aruncă în faţa propriei maşini ca să scape de poliţiştii care îl urmăreau (VIDEO)

Se aruncă în faţa propriei maşini ca să scape de poliţiştii care îl urmăreau (VIDEO)
Sursa foto: autostrada
26 Feb 2010   •   13:43

Un bărbat din Texas a încercat să scape de patrula de poliţie care era pe urmele sale într-un mod cu totul neobişnuit, şi anume să se arunce în faţa propriei sale maşini. În timp ce această era încă în mişcare.

Totul a început după ce bărbatul a fost oprit de poliţie pentru un control de rutină. După ce i-au verificat actele, oamenii legii au descoperit că acesta era căutat pentru încălcarea termenilor de eliberare condiţionată.

Deşi s-a încercat imobilizarea lui, bărbatul certat cu legea a reuşit să se urce la volanul maşinii sale şi să le ofere clipe terifiante participanţilor la trafic dintr-un orăşel texan.

Încolţit de maşinile oamenilor în albastru, fugarul s-a gândit să o rupă la fugă. Dar cum? Mai întâi trebuia să coboare din maşina care era încă în mişcare. Fără să ezite, bărbatul a deschis portiera şi s-a urcat pe capota maşinii. Apoi a sărit chiar în faţa automobilului.

În acest moment, kilogramele în plus şi-au spus cuvântul. Bărbatul a fost ?pupat? în posterior de bara de protecţie a maşinii, apoi s-a dezechilibrat şi a căzut. S-a ridicat imediat şi a continuat fuga pe jos părăsind autostrada. După câteva secunde, fugarul s-a împiedicat, fiind prins de poliţişti şi arestat.



Antena3.ro





×
Subiecte în articol: Texas masina Politie control
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close