Antena 3 CNN Timp liber Fun Și-a făcut un selfie lângă iubita lui care îl înșela. Răzbunarea tânărului e incredibilă

Și-a făcut un selfie lângă iubita lui care îl înșela. Răzbunarea tânărului e incredibilă

Și-a făcut un selfie lângă iubita lui care îl înșela. Răzbunarea tânărului e incredibilă
Sursa foto: foto- Pexels
13 Mar 2018   •   16:20

Un tânăr din Argentina și-a făcut un selfie lângă iubita lui care îl înșela cu un alt bărbat, fără ca aceasta să știe că e văzută. Tânărul a pus ulterior fotografia pe internet. 

Totul s-a întâmplat la o petrecere. Mariano, în vârstă de 20 de ani, a plecat la o petrecere și s-a trezit, din senin, cu iubita lui acolo. Mare i-a fost surprinderea când a observat că aceasta nu era acolo ca să-l caute, ci ca să îl înșele. 

Mariano nici nu a apucat să vorbească cu iubita lui că în momentul în care a văzut-o cu altcineva a decis să-și facă un selfie lângă ei. Apoi, pentru a se răbuna pentru ce a făcut, a postat imaginea pe internet să vadă toți prietenii lor. 

”Iubita mea (acum fosta) nu și-a dat seama că am venit amândoi la aceeași petrecere”, a scris tânărul pe o rețea socială, potrivit TheSun.

Iubita acestuia regretă ce a făcut și speră să se poată împăca. ”Eram foarte beată și el era extrem de insistent cu mine. Mi-a povestit o grămadă de lucruri și nu știu cum s-a ajuns acolo. Te iubesc și vreau să fiu cu tine”. 

×
Subiecte în articol: Argentina iubita
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close