Antena 3 CNN Timp liber Fun Şi-au programat nunta în data de Vineri 13. Iar soarta lor s-a schimbat radical. Vezi ce au păţit

Şi-au programat nunta în data de Vineri 13. Iar soarta lor s-a schimbat radical. Vezi ce au păţit

Şi-au programat nunta în data de Vineri 13. Iar soarta lor s-a schimbat radical. Vezi ce au păţit
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de O.P.    |    20 Iun 2012   •   10:46

Sunt unii care atunci când întâlnesc în cale vreo pisică neagră, trebuie să facă trei paşi înapoi, sau atunci când deschid o umbrelă în spaţii închise sunt convinşi că vor fi loviţi de ghinion.

Însă atunci când vine vorba de Vineri 13, superstiţioşilor mai că nu le vine să iasă din casă. Însă un cuplu s-a gândit să îşi programeze cea mai importantă zi a vieţii lor într-o Vineri, pe data de 13 a lunii, tocmai pentru că nu erau superstiţioşi.

Astfel, Michelle Moore şi Daniel Joyce şi-au chemat apropiaţii pentru a fi alături de ei în cea mai importantă zi a vieţii lor. Însă lucrurile au luat o întorsătură dramatică.

Decorul de la restaurant s-a prăbuşit, un incendiu a început în mijlocul petrecerii, iar un bebeluş de trei luni a fost transportat de urgenţă la spital pentru că a avut o reacţie alergică severă.

Însă nici decorul stricat, nici incendiul şi nici boala bebeluşului nu i-au împiedicat pe cei doi să îşi unească destinele, dar cu siguranţă nu-şi vor mai programa vreun eveniment important într-o zi de Vineri, 13.


×
Subiecte în articol: superstitii
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close