Antena 3 CNN Timp liber Fun Silvio Berlusconi Gafează din nou. Premierul italian a sugerat că Rosy Bindi, liderul Partidului Democrat, nu este prea frumoasă (VIDEO)

Silvio Berlusconi Gafează din nou. Premierul italian a sugerat că Rosy Bindi, liderul Partidului Democrat, nu este prea frumoasă (VIDEO)

Silvio Berlusconi Gafează din nou. Premierul italian a sugerat că Rosy Bindi, liderul Partidului Democrat, nu este prea frumoasă (VIDEO)
20 Iul 2010   •   21:22

Seria de gafe marca Silvio Berlusconi continuă cu un alt episod. Premierul italian a sugerat că Rosy Bindi, liderul Partidului Democrat nu este prea frumoasă. Berlusconi este cunoscut pentru gafele sale. L-a lăsat pe premierul Spaniei chiar în mijlocul unui discurs sau l-a numit pe preşedintele Statelor Unite, Barack Obama bronzat.

?Nu este necesar sau indispensabil ca toate femeile care vor să intre în politică să semene cu doamna Bindi?, a spus Berlusconi.

Nu este prima dată când Silvio Berlusconi o jigneşte pe Rosy Bindi, lidera opoziţiei italiene. În anul 2008 premierul a declarat că Bindi este mai mult frumoasă decât inteligentă.

Presa internaţională s-a obişnuit însă cu gafele primului ministru italian. Berlusconi a declarat în timpul unui discurs ţinut în faţa reprezentanţilor guvernelor şi ambasadorilor ţărilor riverane la Marea Mediterană că nu mai este cuceritorul de altădată.

"Din când în când, domnilor ambasadori, puteţi să aduceţi domnişoare frumoase şi noi o să le apreciem foarte mult, deoarece suntem latini. Eu nu mai sunt un playboy, sunt cum se zice, un playold", a spus atunci Berlusconi.

Silvio Berlusconi a şocat pe toată lumea când a plecat brusc şi l-a lăsat singur pe premierul spaniol în timpul conferinţei de presă comune. Luis Zapatero a rămas secunde bune la pupitru fără să reacţioneze.

"Îi mulţumesc pentru vizită. Îl salut ca pe un sfânt. Pentru că după ce a fost binecuvântat de Papă este într-o stare de graţie. Vă las şi vă urez un sejur plăcut în Italia".

Cea mai mare gafă premierul italian a fost când a spus despre preşedintele Statelor Unite, Barack Obama că este bronzat.

?Obama are tot ce îi trebuie pentru a se putea înţelege cu el (n.r. Dmitri Medvedev). Pentru că e tânăr, frumos şi chiar bronzat?.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close