Antena 3 CNN Timp liber Fun Soacrele şi colegii de serviciu au dăruit cele mai neinspirate cadouri. Află cum poţi scăpa de ele

Soacrele şi colegii de serviciu au dăruit cele mai neinspirate cadouri. Află cum poţi scăpa de ele

Soacrele şi colegii de serviciu au dăruit cele mai neinspirate cadouri. Află cum poţi scăpa de ele
27 Dec 2008   •   09:50

Lumânările parfumate, cravatele fanteziste şi şosetele din lână s-au dovedit a fi cele mai neinspirate cadouri de Crăciun. Vinovaţi pentru darurile inutile par a fi, în special, soacrele şi colegii de serviciu, conform unui sondaj realizat de organizaţia World Vision.
Multă lume are în casă zeci de cadouri complet nepotrivite pe care le-au primit de Sărbători de la rude sau prieteni. Şosetele din lână, lumânărelele, pijamalele cu ursuleţi, bibelourile sau cadourile trăsnite de la colegii mai glumeţi sunt doar o parte dintre ele. Mulţi scapă de ele şi le pasează mai departe.
Practic, 50% dintre femei dăruiesc altora cadourile pe care le consideră inutile, în timp ce doar 37% dintre bărbaţi recurg la acestă măsură, arată un studiu al unei societăţi bancare, citat de Evenimentul Zilei.
O altă variantă ar fi vânzarea darului. Obiectul nepotrivit poate fi postat pe siteurile externe sau cele autohtone între 3 şi 30 de zile.
Donarea obiectelor nedorite organizaţiilor caritabile este o altă soluţie pentru a scăpa de darul nedorit.
Românii au şi posibilitatea de a schimba cadouri prin intermediul internetului. Este o tradiţie mai veche în Occident, însă aceasta a fost de curând importată în ţara noastră. Doritorii trebuie să-şi facă un cont, apoi să posteze anunţul şi o fotografie a cadoului pe site şi să aştepte să apară contraoferta. Ulterior, oamenii se întâlnesc şi schimbă obiectele între ei.
Antena 3

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close