Antena 3 CNN Timp liber Fun SUA. Benzinărie jefuită de cel mai politicos hoţ din lume

SUA. Benzinărie jefuită de cel mai politicos hoţ din lume

SUA. Benzinărie jefuită de cel mai politicos hoţ din lume
Sursa foto: Foto: fillmoregazette.com
08 Feb 2011   •   12:20

Cine a spus că infractorii trebuie să fie, obligatoriu, nişte brute? De ce nu s-ar adresa politicos? De ce nu şi-ar trata victimele cu blândeţe? Bineînţeles că nu vorbesc despre un infractor din România, unde domneşte legea bâtei în cap sau a pumnului în nas. În Statele Unite, însă, un jaf poate decurge într-un mod elegant, unde "te rog" nu lipseşte din conversaţie. S-a întâmplat într-o benzinărie de peste Ocean.

John Henry lucrează la o benzinărie din Seattle. Din 2005 până acum a fost jefuit de 4 ori... ultima dată a fost zilele trecute.

"Goliţi casa cu bani. Vă jefuiesc, domnule!", a ameninţat hoţul.

Nedumerit, angajatul a vrut să se asigure că a înleţes bine. Aşa că l-a mai întrebat o dată pe hoţul care ţinea extrem de timid pistolul în mână, dacă este sigur de ceea ce urma să facă.

"Pari un om de treabă", a continuat hoţul.

"Ştiu că sunt, domnule, îmi dau seama de acest lucru şi chiar îmi pare rău că fac asta, dar am copii"

Înţelegător şi în continuare nedumerit, Henry a încercat să-i ofere doar 40 de dolari. Prea puţin pentru hoţul care a început să-şi spună problemele.

"Dacă vrei bani poţi să stai pe stradă cu un semn pe care scrie: <>. O să faci rost de bani. Dar făcând asta, vei ajunge la închisoare şi nu-ţi vei mai putea ajuta familia" a încercat să-i explice

"Vă mulţumesc foarte mult. Apreciez şi chiar îmi pare rău şi dacă mă voi pune înapoi pe picioare, domnule, vă dau înapoi"

Cu toate că l-a jefuit, nici Henry nu a uitat să fie politicos atunci când hoţul a plecat cu tot cu banii lui: "Fie ca Dumnezeu să fie cu tine"


×
Subiecte în articol: jaf SUA benzinarie
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close