Antena 3 CNN Timp liber Fun Ţara unde bărbaţii au ajuns să se plângă din această cauză: "Prezervativele ne sunt prea mici"

Ţara unde bărbaţii au ajuns să se plângă din această cauză: "Prezervativele ne sunt prea mici"

Ţara unde bărbaţii au ajuns să se plângă din această cauză: "Prezervativele ne sunt prea mici"
de P.I.    |    24 Sep 2014   •   09:08

Prezervativele disponibile pe piaţă sunt prea mici pentru organele sexuale ale multor bărbaţi din Uganda, au declarat câţiva deputaţi din acest stat african la întoarcerea dintr-un turneu prin ţară, considerând că o astfel de problemă de talie favorizează propagarea SIDA, informează AFP.

În timpul acelui turneu desfăşurat în special în regiunile atinse de epidemie, membrii comisiei parlamentare contra SIDA şi HIV au dezvăluit pentru postul de televiziune NTV-Uganda că au primit numeroase plângeri din partea ugandezilor în legătură cu talia unică a prezervativelor, aparent neadaptată la morfologia acestora.

În anumite regiuni, "s-a dovedit că bărbaţii au organe sexuale mai mari şi, deci, ar trebui să li se furnizeze prezervative mai mari", a declarat deputatul Tom Aza, membru în acea comisie. "Atunci când trec la acţiune, în timpul unui act sexual, evident că, din cauza presiunii, prezervativul se rupe", a adăugat el.

Colegul său Merard Bitekyerezo a spus că "anumiţi tineri s-au plâns de faptul că prezervativele care le-au fost date sunt prea scurte, iar organele lor sexuale nu pot să intre în ele".

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close