Antena 3 CNN Timp liber Fun Test de cultură generală la Realitatea TV: Sodoma şi Gomora distruse de erupţia Vezuviului :)

Test de cultură generală la Realitatea TV: Sodoma şi Gomora distruse de erupţia Vezuviului :)

Test de cultură generală la Realitatea TV: Sodoma şi Gomora distruse de erupţia Vezuviului :)
27 Apr 2010   •   16:47

Testele de cultură generală pe care le-au dat angajaţii Realitatea TV anul trecut par să îşi arate efectele abia acum. Luată de val de erupţia vulcanului cu nume imposibil de pronunţat - Eyjafjallajokull - o prezentatoare de la Realitatea TV a ţinut să facă dovada inteligenţei sale chiar în momentul în care invitat în platou era cunoscutul om de ştiinţă Constantin Bălăceanu Stolnici.

Astfel, în timp ce Bălăceanu Stolnici făcea un mic exerciţiu de cultură generală vorbind despre erupţia Vezuviului, în Antichitate, prezentatoarea a încercat să îi demonstreze că e la curent cu istoria antică.

"Avem cea mai celebră situaţie a erupţiei Vezuviului în Antichitate, când două oraşe au dispărut", a apucat să spună Bălăceanu Stolnici, fiind prompt întrerupt de prezentatoarea Realitatea TV: "Sodoma şi Gomora". Siderat, Bălăceanu Stolnici îi dă rapid replica: "Herculane şi Pompei." După care a urmat un "Aaa..." rostit din inimă de prezentatoarea care anul trecut treca cu brio testul de cultură generală.

Momentul nu a scăpat de vigilenţa Cronicii Cârcotaşilor, care a taxat momentul în stilul caracteristic:

SODOMA ŞI GOMORA DISTRUSE DE VEZUVIU NUMAI LA REALITATEA TV


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: realitatea tv vulcan
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close