Antena 3 CNN Timp liber Fun Tinere bete, vomă şi alcool. Vezi cum petrec studenţii de la Cambridge (FOTO)

Tinere bete, vomă şi alcool. Vezi cum petrec studenţii de la Cambridge (FOTO)

Tinere bete, vomă şi alcool. Vezi cum petrec studenţii de la Cambridge (FOTO)
Sursa foto: studenta
18 Iun 2009   •   13:29

S-a terminat sesiunea şi a venit timpul pentru distracţie şi dezmăţ. Studenţii de la Cambridge nu fac notă discordantă cu restul tinerilor ?studioşi? din lumea întreagă. O dată pe an, tinerii de la cea mai prestigioasă universitate din Marea Britanie şochează lumea întreagă, la petrecerea pe care o organizează la sfârşitului examenelor.

Petrecerea este una tradiţională, are loc în fiecare an, la sfârşitul sesiunii de examene. Ea poartă numele de ?Suicide Sunday? (?duminica sinucigaşilor?).

După o noapte ?înecată? în alcool, priveliştea de pe străzi nu era una prea drăguţă: fete leşinate, urme de vomă şi tineri aflaţi încă sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cadrul petrecerii au loc tot felul de competiţii: de băut, de tricouri ude. Fetele nu se jenează să rămână în bikini şi să se bată în jeleu cu alte tinere aproape dezbrăcate.

Nu toţi britanicii sunt de acord cu modalitatea de distracţie a tinerilor. ?Modul în care se comportă studenţii este dezgustător. Stăteau pe marginea drumului, vomitau şi cântau melodii deocheate de petrecere. Prin oraş, se aflau multi copii, la plimbare?, a declarat un martor, pentru Daily Mail.







Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cambridge
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close