Antena 3 CNN Timp liber Fun Udrea şi Băsescu sunt Adam şi Eva! Vezi cum arată preşedintele însărcinat şi Elena Udrea goală

Udrea şi Băsescu sunt Adam şi Eva! Vezi cum arată preşedintele însărcinat şi Elena Udrea goală

Udrea şi Băsescu sunt Adam şi Eva! Vezi cum arată preşedintele însărcinat şi Elena Udrea goală
Sursa foto: Foto: www.ziaruldeiasi.ro
01 Noi 2011   •   11:19
Face ce face, şi ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, ajunge iar în postura de muză. De data aceasta, lângă Traian Băsescu. Preşedintele României şi ministrul Turismului sunt pictaţi goi puşcă, în rolul lui Adam şi al Evei. Tabloul este expus la un muzeu din Piteşti şi este realizat de un artist din Iaşi.

Scandalosul  tablou cu numele "Adam şi Eva" îi prezintă pe Traian Băsescu şi Elena Udrea goi puşcă lângă copacul cunoştinţei binelui şi răului din grădina Edenului. Traian Băsescu este reprezentat gravid, iar în rolul şarpelui apare Ion Iliescu, care are pe frunte emblema comunismului, Secera şi ciocanul.



Al doilea tablou al pictorului Calistrat Robu este la fel de scandalos. Intitulat "Moartea celor care au creat criza", în tablou apare Traian Băsescu mort, în coşciug.



Nu este prima oară când preşedintele României apare într-o pictură. Un tablou în care preşedintele Traian Băsescu apare pe post de Budha, plutind în nori şi aşteptându-l pe Emil Boc, transformat în albinuţă, a fost scos dintr-o expoziţie luna trecută.

Nici pentru Elena Udrea nu este prima apariţie într-un tablou. Anul acesta, o pictură înfăţişând-o pe doamna ministru stând într-un telescaun, alături de Gheorghe Ştefan, a fost expus la Galeriile "Lascăr Vorel" din Piatra Neamţ. În tablou, Udrea este aşezată între picioarele primarului din Piatra Neamţ şi are vizibilă o porţiune din lenjeria portocalie.




 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea pictor pictura
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close