Antena 3 Timp liber Fun Un braşovean a alarmat pompierii pentru că ar fi văzut un OZN pe cer

Un braşovean a alarmat pompierii pentru că ar fi văzut un OZN pe cer

de Antena3.ro    |    02 Sep 2011   •   10:34
Un braşovean a alarmat pompierii pentru că ar fi văzut un OZN pe cer
Sursa foto: Foto: spiritedwriter.wordpress.com

Pompierii braşoveni au avut o misiune complicată azi-noapte. S-au chinuit să desluşească misterul unei lumini venite din cer, care apoi a dispărut deîndată ce a atins pământul. Cel puţin asta le-a spus un bărbat, care a dat alarma.

Stea căzătoare, OZN, sau artificii? Acestea au fost întrebările care le-au trecut azi-noapte prin minte acestor pompieri. Ei au răspuns prompt apelului la 112 venit din partea unui bărbat din Zarneşti, speriat nevoie mare de ce a văzut.

Deşi au luat la puricat fiecare metru pătrat al zonei în care s-ar fi produs grozăvia, pompierii n-au găsit nimic neobişnuit. Rezultatul l-a enervat şi mai tare pe bărbatul care a făcut apelul.

Ca să-l liniştească pe om, pompierii şi poliţiştii au răscolit până în zorii zilei dealul unde bărbatul susţine că a văzut lumina. Au plecat spre casă istoviţi de oboseală şi fără să fi deşluşit misterul luminii venite din cer.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close