Antena 3 CNN Timp liber Fun Un copil de origine română, în vârstă de patru ani, este noua senzaţie a snowboard-ului din America (VIDEO)

Un copil de origine română, în vârstă de patru ani, este noua senzaţie a snowboard-ului din America (VIDEO)

Un copil de origine română, în vârstă de patru ani, este noua senzaţie a snowboard-ului din America (VIDEO)
03 Mai 2010   •   23:34

Noua senzaţie a snowboard-ului american este un copil de origine română, care are numai 4 ani. Puştiul practică acest sport de un an de zile. Dar a trecut repede de lecţiile pentru începători şi a ocupat locul al doilea, într-un concurs pentru copiii de 8 ani.

La cei 4 ani ai săi, puştiul aproape că zboară pe zăpadă. Şi se roteşte în aer ca un profesionist. Se întâmplă şi să mai să cadă, însă nu se descurajază niciodată.

Wesley Mureşan este de origine română. A pus prima dată picioarele pe placă în urmă cu un an. Talentul său i-a lăsat pe instructori cu gura căscată. În scurt timp s-a aventurat pe mini-trambuline. Visul lui este să-l întâlnească pe campionul olimpic Shaun White. Şi, desigur, să fie cel puţin la fel de bun ca el.

?Vreau să fac snowboard cu Shaun White, pe pista lui secretă şi să fac tot felul de trucuri?, spune Wesley Mureşan. Cunoscătorii cred că Wesley Mureşan este cel mai mare talent descoperit în Statele Unite, în ultimii ani. De aceea, îi spun "Copilul Viitorului".



Observator

×
Subiecte în articol: America
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close