Antena 3 CNN Timp liber Fun Un hoţ a sunat la poliţie după ce s-a speriat de proprietara casei pe care o spărgea

Un hoţ a sunat la poliţie după ce s-a speriat de proprietara casei pe care o spărgea

Un hoţ a sunat la poliţie după ce s-a speriat de proprietara casei pe care o spărgea
Sursa foto: Foto: premalanay.wordpress.com
13 Mar 2011   •   14:28

 Autorităţile din oraşul american Portland au avut de rezolvat un caz mai puţin obişnuit. Un bărbat a pătruns ilegal într-o casă, dar a fost suprins de proprietară. Speriat, omul s-a închis în baie şi a sunat la poliţie ca să ceară ajutor.

 
Acesta a fost unul dintre cele mai ciudate telefoane primite vreodată la numărul de urgenţă 911. Se pare că intrusul a pătruns în clădire când proprietara nu era acasă. Femeia s-a întors însă şi l-a surprins pe musafirul nepoftit.  Când a văzut-o, bărbatul s-a speriat şi s-a ascuns în baie. 
 
Femeia a sunat şi ea la poliţie ca să anunţe că are un intrus în casă. 
 
Poliţia a sosit rapid la faţa locului şi l-a arestat pe Thimothy Chapek. Se pare că tânărul are probleme psihice şi nu se află la prima ilegalitate. El fusese eliberat dintr-o închisoare din Washington, cu doar câteva ore înainte să comită spargerea.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că nu a pătruns cu forţa în casă, ci a fost răpit. Rudele individului şi-au cerut scuze de la proprieetară. Oamenii au promis că îl vor duce pe Thimothy la spital, ca să primească ajutor de specialitate. 
 

×
Subiecte în articol: hot casa SUA Politie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close