Antena 3 CNN Timp liber Fun Un student a ajuns la spital după ce nu şi-a mai putut scoate din ureche un dispozitiv pentru copiat la examen

Un student a ajuns la spital după ce nu şi-a mai putut scoate din ureche un dispozitiv pentru copiat la examen

Un student a ajuns la spital după ce nu şi-a mai putut scoate din ureche un dispozitiv pentru copiat la examen
03 Sep 2010   •   21:38

Un student ieşean, în vârstă de 21 de ani, a ajuns, vineri, la Spitalul de Urgenţe din municipiu, după ce nu şi-a mai putut scoate din ureche dispozitivul hands-free pe care şi-l montase pentru a copia la un examen din sesiunea de restanţe, informează Mediafax.

Studentul s-a dus la un examen restant montându-şi în ureche un dispozitiv hands-free, cu ajutorul căruia a primit informaţiile dictate de către un prieten.

După ce a ieşit din sala de examen, tânărul nu şi-a mai putut scoate dispozitivul din ureche şi a decis să se prezinte la spital pentru a cere ajutorul medicilor.

"Tânărul a rămas cu dispozitivul de audiţie fixat la nivel auricular şi a beneficiat de extragerea corpului metalic străin. Nu au apărut complicaţii, astfel că studentul a putut pleca acasă", a declarat, vineri, presei medicul Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

El a precizat că, în ultimele zile, de la începerea sesiunii de restanţe, mai mulţi studenţi ieşeni au ajuns la spital, din cauza suprasolicitării.

"Au necesitat îngrijiri medicale, pe fondul oboselii sau al consumului în exces de cafea şi ţigări. Le recomand un regim echilibrat de viaţă pentru a trece cu bine peste perioada dificilă a examenelor", a mai spus medicul Tudor Ciuhodaru.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: student dispozitiv spital ureche examen restante
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close