Antena 3 CNN Timp liber Fun Vanghelie le-a promis 10.000 de mici românilor din SUA

Vanghelie le-a promis 10.000 de mici românilor din SUA

Vanghelie le-a promis 10.000 de mici românilor din SUA
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Mai 2011   •   21:34

Edilul sectorului 5, Marian Vanghelie a declarat, vineri, că la următoarea sa vizită în SUA le va aduce românilor stabiliţi acolo un frigider cu "5000-10.000 de mici de la Cocoşatu", informează Gândul.

"Acolo, la comunitate, am fost la picnic. Picnicul, să ştiţi că, ori în România, ori în America, este la fel", le-a explicat Vanghelie ziariştilor, la aeroport, la întoarcerea din SUA.

"Am mâncat şi mici, dacă asta este problema. Din carne de acolo, doar nu vă gândiţi că i-am gătit eu, că i-am dus eu", a adăugat edilul Sectorului 5.

Social-democratul a mai spus că micii din SUA nu sunt ca aceia din România.

"Le-am promis că le voi duce, următoarea dată, când mă voi duce, într-un frigider, vreo 5.000-10.000 de mici de la «Cocoşatu», pentru că le era dor de micii de la Cocoşatu", a relatat Vanghelie.

De asemenea, primarul a precizat că s-a întâlnit cu reprezentanţii comunităţii românilor din Washington, care sunt "supăraţi" pe reprezentanţii din România.

"Sunt supăraţi pe reprezentanţii noştri din România, nu dintr-un partid, din toate partidele, dar încercăm să ţinem legătura, încercăm să-i ajutăm", a adăugat liderul PSD, menţionând că românii de acolo "se chinuiesc de foarte mulţi ani să construiască o biserică acolo, în Washington".

În final, Vanghelie a mai spus că va mai merge în SUA, tocmai pentru că este "un om consecvent" şi are, pentru perioada următoare, adică pentru următorii 15 ani, " un plan foarte mare", "pentru a încerca să rezolve anumite lucruri".

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie Vanghelie mici SUA PSD
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close