Antena 3 CNN Timp liber Fun Viaţa ei este DANSUL la bară !

Viaţa ei este DANSUL la bară !

Viaţa ei este DANSUL la bară !
09 Dec 2011   •   15:49

Işi mângâie cu tandreţe părul roşcat, dansează lasciv la bară şi trezeşte fanteziile bărbaţilor prezenţi în sală. Ea este americanca LuAyne Barber, cu numele de scenă Lulu.
Este o dansatoare puţin neobişnuită având în vedere dimensiunile corpului ei. Sa spunem doar că este o animatoare cu greutate. Cu o greutate de peste 113 kg.
Cu toate acestea smulge ropote de aplauze la fiecare apariţie pe scenă.
Lulu are 26 de ani, este dealer auto, măritată cu 2 copii. Practică dansul la bară de 5 ani şi este foarte fericită atunci când se simte admirată.
Vă vine să credeţi sau nu, în liceu a fost majoretă şi avea un corp de invidiat. Recunoaşte că făcea sacrificii imense pentru a-şi păstra silueta. Numai că atunci când a renunţat la diete, corpul ei a luat proporţii neaşteptate.
"Întotdeauna am vrut să dansez la bară, dar mi-era teamă de reacţia oamenilor. Mi-am luat inima-n dinţi şi am mers la primul curs. Acolo am văzut femei care purtau diverse mărimi la haine, dar toate erau interesate de dans şi nu de felul în care arată. Asta mi-a dat încredere şi după căteva şedinţe m-am simţit din nou sexy, ca acum mulţi ani" a povestit Lulu pentru closermagazine.com
"Soţul meu, Will, este fanul meu numărul 1. Iubeşte felul în care mă mişc şi nu voi lăsa greutatea să ma împiedice cumva să devin dansatoare profesionistă", a mai spus ea.


 

×
Subiecte în articol: dans la bara
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close