Antena 3 CNN Timp liber Horoscop 19 septembrie. Schimbări profunde pentru raci

Horoscop 19 septembrie. Schimbări profunde pentru raci

Horoscop 19 septembrie. Schimbări profunde pentru raci
19 Sep 2015   •   08:36
Horoscop 19 septembrie. Berbec

La finalul acestei saptamani se pare ca esti animat de ganduri serioase, chiar cu note sobre, insa esenta lor vizeaza scopuri nobile. Planificarea unei calatorii, a unor studii de lunga durata sau in strainatate vor avea sanse mari de realizare la momentul potrivit, daca sadesti semintele lor acum. Gandeste pozitiv, viseaza cu ochii deschisi si ai incredere in puterea gandurilor tale.

Horoscop 19 septembrie. Taur

Atentia iti va fi atrasa de cheltuielile comune cu altii. Se pare ca acestea s-au adunat, multe nu te privesc pe tine, insa cei dragi, santajandu-te emotional, ti le lasa in grija. Reorganizeaza-ti bugetul, verifica fiecare cheltuiala ivita si implica-te numai daca este cazul. Incepe o perioada in care ar fi bine sa pui o granita clara intre cheltuielile tale personale si cele comune cu altii.

Horoscop 19 septembrie. Gemeni

Relatiile parteneriale trebuie redefinite din toate punctele de vedere. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre colaboratori sau altii la modul general a te raporta la aceste persoane, a urma intocmai cele spuse sau facute de ei este o varianta neprofitabila pentru tine deocamdata. Observa si retine ce se petrece, dar stabileste-ti alte standarde de relationare.

Horoscop 19 septembrie. Rac

Se intrezaresc treburi de rutina. Posibil sa-ti fi propus sa rezolvi multe in acest weekend, insa spor nu prea ai. Pe de o parte este vorba de faptul ca sanatatea este vulnerabila si ar fi nevoie de ingrijiri de specialitate. Insa, pe de alta parte, atat raporturile tale cu munca in sine, cat si felul in care iti desfasori programul cotidian au inceput un proces de schimbare cu efecte pe termen lung.

Mai multe pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close