Antena 3 CNN Timp liber Horoscop de weeekend. Ce-ți spun zodiile în aceste zile

Horoscop de weeekend. Ce-ți spun zodiile în aceste zile

Horoscop de weeekend. Ce-ți spun zodiile în aceste zile
Sursa foto: foto: jurnalul.ro
27 Iun 2015   •   17:43

 Sunt momente deosebite, pentru ca poti intui intentiile celor din preajma ta, scrie jurnalul.ro.

Berbec

In acest weekend este favorizat dialogul cu ceilalti pe teme financiare. Pe de o parte trebuie sa achiti facturi, taxe sau sa relationezi cu institutii financiare. Insa, pe de alta parte, se vor relua discutiile legate de cheltuieli comune cu rudele, partenerul de viata sau colaboratorii. S-ar putea sa cochetezi si cu ideea de a face un credit pe termen lung, pe care sa-l folosesti in segmentul domestic. Fii prudent si tine cont si de parerea celor dragi.

 

Taur

Sfarsitul acesta de saptamana iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Din cauza faptului ca esti destul de vehement in comunicarea cu ceilalti, foarte usor se poate ajunge la separari de un partener de viata sau la destramari ale unor colaborari vechi. Frecvent se vor relua fie teme profesionale discutate undeva, candva, fie detalii ale relatiei conjugale. Ar fi bine sa tii cont si de cele spuse de ceilalti, pentru ca acestia sunt, de fapt, oglinda ta.

 

Gemeni

Sunt zile bune pentru odihna, deoarece organismul tau are nevoie de ingrijire, afectiune si repaos. Posibil sa ai mult chef de a rezolva acum toate treburile restante fie la serviciu, fie acasa. Insa ar fi bine sa-ti temperezi acest elan muncitoresc. De asemenea, pe neasteptate pot interveni cheltuieli pe cadouri, pe cele necesare traiului cotidian, dar si pentru a ajuta pe cineva drag. Cheltuieste cu masura si rezerva-ti momente doar pentru tine si sufletul tau.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac astre
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close