Antena 3 CNN Timp liber Horoscop zilnic - 2 ianuarie. În acest weekend, cel mai bine ne priesc casa şi compania celor dragi

Horoscop zilnic - 2 ianuarie. În acest weekend, cel mai bine ne priesc casa şi compania celor dragi

Horoscop zilnic - 2 ianuarie. În acest weekend, cel mai bine ne priesc casa şi compania celor dragi
02 Ian 2016   •   09:25

Horoscop 2 ianuarie. Berbec

Primul weekend din acest an calendaristic iti aduce provocari majore din partea celorlalti. Posibil ca in urma unor discutii sau actiuni ale acestor persoane sa apara temeri majore legate de pastrarea anumitor relatii sau colaborari. Dar, ceea ce trebuie sa se finalizeze se va finaliza oricum, oricat ai incerca tu sa te agati. In mod special, relatia cu partenerul de viata este fragila.

Horoscop 2 ianuarie. Taur

Finalul acestei saptamani iti aminteste de vulnerabilitatile trupului si sufletului tau. Evita activitatile solicitante si compania oamenilor prea zgomotosi. Ingrijieste-te pe cat posibil cu ajutorul remediilor naturiste, dar la nevoie apeleaza cu incredere si la ajutorul unor specialisti in sanatate. Ai nevoie de odihna, de remodelarea mentalitatii si de largirea orizontului vietii.


Horoscop 2 ianuarie. Gemeni

Cel mai potrivit ar fi sa-ti ocupi timpul cu un hobby la sfarsitul acestei saptamani. Relatiile sentimentale sunt anoste, existand riscul aparitiei unor discutii aprinse din te miri ce. Si totusi lucrurile pot escalada in asa fel incat destramarea unei legaturi amoroase vechi sa fie inevitabila. Pe de alta parte priveste atent la situatia ta sentimentala si opereaza schimbarile necesare.


Horoscop 2 ianuarie. Rac

In acest weekend, cel mai bine iti prieste casa si compania celor dragi. Pe de o parte te poti ocupa cu succes de treburi gospodaresti, iar pe de alta parte te bucuri in tihna de spatiul tau intimi si de tabieturile personale. Sunt sanse pentru discutii aprinse cu membrii familiei sau cu rudele, dar cu putina bunavointa vei reusi sa apalnezi orice diferend. Evita excesele, mai ales cele sentimentale!

Horoscop 2 ianuarie. Leu

Sunt favorizate discutiile cu persoanele din anturajul apropiat, in acest weekend. Fie ca folosesti mijloace artificiale de comunicare, fie ca au loc reuniuni este bine sa fii prudent la vorbe si gesturi, pentru ca exista riscul sa fie interpretate gresit. Unii te vor provoca pe teme diverse, insa vei fi suficient de vigilent, incat sa le dejoci planurile. Calatoriile scurte sunt de luat in considerare.

Horoscop 2 ianuarie. Fecioara

In primul weekend din acest an calendaristic apar cheltuieli fie pentru cadouri, fie pentru cele necesare traiului cotidian. Daruieste cu placere si din toata inima ori de cate ori ai ocazia! Ai incredere ca te vei descurca cu bugetul. Si tu vei primi daruri sau favoruri, care-ti vor bucura sufletul. Temerile privitoare la avutul tau sunt nefondate, deoarece ai suficient cat sa te descurci onorabil.

Continuarea, pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close