Antena 3 CNN Timp liber Horoscopul săptămânii 26 iunie - 2 iulie. Astrele îți pregătesc ceva

Horoscopul săptămânii 26 iunie - 2 iulie. Astrele îți pregătesc ceva

Horoscopul săptămânii 26 iunie - 2 iulie. Astrele îți pregătesc ceva
26 Iun 2015   •   21:16

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 26 iunie - 2 iulie, scrie clickpentrufemei.ro.

BERBEC
Nu se mai înţeleg deloc cu partenerul de cuplu, pentru că li se reproşează că nu sunt suficient de atente, mai ales când elaborează acte importante. Toate consideră că sunt nedreptăţite, dar nativele tinere se simt oarecum vinovate fiindcă sunt îndrăgostite şi se gândesc permanent la persoana iubită.

TAUR
Încep intervalul prin recuperarea unei sume de bani, care nu le ajunge decât pentru plata unor datorii. Relaţiile profesionale se îmbunătăţesc, mai ales dacă respectă sfaturile celor cu experienţă. Partenerul de cuplu este în continuare suficient de prosper ca să le susţină fără restricţii dorinţele.

ZODIA NOROCOASĂ - GEMENI

Preocupate continuu de propria perfecţionare şi de depăşirea unor limite profesionale, se află permanent în centrul atenţiei. Sunt tratate doar cu mult respect, aşa că îşi doresc mai multă iubire. Cele care pleacă în călătorii lungi, în afara ţării, vor lega prietenii foarte frumoase şi deosebit de stabile. Micile nemulţumiri ori conflicte care apar, în acest interval, se datorează exclusiv familiei şi rudelor, care au impresia că îşi neglijează căminul. Starea de sănătate este excepţională, dar şi eforturile sunt prea mari. Celibatarele îl pot întâlni pe „Făt Frumos” în călătorii ori la cursurile de perfecţionare.

Continuarea, pe e clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodii zodiac
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close