x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Imperiul Playboy, scos la vânzare. Ce se întâmplă cu fondatorul Hugh Hefner

de D.G.   •   26 Mar 2016   •   18:02
Imperiul Playboy, scos la vânzare. Ce se întâmplă cu fondatorul Hugh Hefner  817

Playboy Enterprises, compania ce deţine revista Playboy, celebră pe vremuri pentru fetele cu sex-appeal costumate în iepuraşi sau pentru fotografiile nud, ar putea fi scoasă la vânzare de şefii companiei pentru suma de 500 de milioane de dolari, transmite contactmusic.com, citată de Mediafax.

Luni bune după ce Conacul Playboy a fost introdus pe piaţă în vizorul cumpărătorilor, patronii revistei iau în calcul posibila vânzare a întregii companii media, inclusiv a faimoasei şi infamei reviste.

Preţul estimativ de 500 de milioane de dolari ar include site-ul web al brand-ului, conacul, licenţele şi extensiile de publicaţii şi servicii de divertisment marca Playboy.

În luna ianuarie, compania a scos la vânzare Conacul Playboy pentru suma de 200 de milioane de dolari. Totuşi, potrivit contractului de vânzare, fondatorului revistei Hugh Hefner, care împlineşte 90 de ani luna viitoare, trebuie să i se permită să locuiască la conac pentru tot restul vieţii. Conacul nu a fost vândut până în prezent.

sati