Antena 3 Timp liber Începuse să plouă afară și se grăbea să ajungă cât mai repede acasă. Pe drum a auzit un sunet ciudat lângă un tufiș și s-a apropiat să vadă ce e. „E cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată”

Începuse să plouă afară și se grăbea să ajungă cât mai repede acasă. Pe drum a auzit un sunet ciudat lângă un tufiș și s-a apropiat să vadă ce e. „E cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată”

30 Apr 2019   •   19:12
Începuse să plouă afară și se grăbea să ajungă cât mai repede acasă. Pe drum a auzit un sunet ciudat lângă un tufiș și s-a apropiat să vadă ce e.  „E cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată” foto- Pexels

O tânără se grăbea să ajungă cât mai repede acasă într-o zi ploioasă. Ajunsă în fața curții, a auzit un sunet lângă un tufiș și s-a uitat mai atent să vadă despre ce e vorba. 

Nu i-a mult până a descoperit că era un pui de pisică speriat care se pierduse pe mama lui. 

Fiind o mare iubitoare de animale, tânăra n-a putut să lase pisoiul în ploaie, așa că l-a luat imediat în casă. De la gestul simpatic până la a-l păstra definitiv și a-i oferi o casă și o familie a mai fost un singur pas. 

Pisoiul s-a integrat rapid în noua familie și e recunoscător că a fost salvat. 

O fotografie cu micuțul patruped a ajuns și pe rețelele sociale, iar internauții au fost topiți. „E cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată. Cum poți rezista să nu-l îmbrățișezi”, a spus unul dintre utilizatori. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close