Antena 3 CNN Timp liber Liberty Parade, petrecerea anului

Liberty Parade, petrecerea anului

Liberty Parade, petrecerea anului
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iul 2014   •   12:41
Sudul litoralului a avut parte aseară de cea mai zgomotoasă petrecere a verii. Liberty Parade a adunat mii de tineri dornici de distracţie, muzică şi voie bună. Punctul culminat al petrecerii a fost pe plaja dintre Venus şi Saturn, unde DJ renumiţi din ţară au mixat cele mai în vogă hit-uri. Petrecerea s-a prelungit  până la răsăritul soarelui. 
 
Adunarea s-a dat în staţiunea Olimp cu puţin înainte de lăsarea serii. Caravana formată din patru camioane a transformat drumul dintre Olimp si Saturn intr-un urias ring de dans. Petrecăreţii s-au costumat pentru distracţie, iar cuvântul de ordine a fost: neconvenţional.
 
DJ veniti din toate colturile tarii au încins şi mai tare atmosfera. Dupa lasarea intunericului caravana a ajuns la destinatie: plaja dintre Venus si Saturn, acolo unde zeci de mii de tineri s-au bucurat de un show electronic. 
 
In total au fost 16 ore de show si dans continuu la un eveniment care a devenit in ultimii ani o traditie printre iubitorii de muzica electronica. Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance de strada din tara noastra.

 

×
Subiecte în articol: petrecere traditie muzica camioane
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close