Antena 3 CNN Timp liber Limuzina Mercedes de 1 MILION de dolari sau cum să trăieşti ca un şef de stat

Limuzina Mercedes de 1 MILION de dolari sau cum să trăieşti ca un şef de stat

Limuzina Mercedes de 1 MILION de dolari sau cum să trăieşti ca un şef de stat
Sursa foto: Foto: elitedaily.com
12 Feb 2015   •   00:50
S-au făcut foarte multe maşini spectaculoase în ultimii ani, dar niciuna chiar ca aceasta. Sigur, dacă aveţi nevoie de un "buncăr mobil", Mercedes s-a gândit la dumneavoastră şi nu a sacrificat stilul pentru eficienţă. 
 
Să salutăm modelul G63 AMG al celor de la Inkas Group, un model blindat, în valoare de un milion de dolari, conform Elite Daily.
 
Pe lângă finisajele stilate, negre mat, maşina mai are blindaj exterior dar şi podele rezistente la grenade şi multe camere care să monitorizeze tot ce se întâmplă în jurul vehiculului. 
 
Şi dacă vi se pare impresionant, mai aveţi puţină răbdare, pentru că nu am intrat în maşină. 
 
Pe lângă pielea exotică şi finisajele de lemn masiv, mai există două locuri de navigaţie, un sistem satelit, un frigider, un bar, un seif, un suport de pistol şi chiar şi un iPad mini, pentru a le controla pe toate. 
 
Dar nu am terminat. 
 
Limuzina mai are un sistem interior de evacuare, care poate recircula aerul, pentru a menţine un mediu respirabil în maşină, în situaţiile cu adevărat problematice. 
 
Cum s-ar spune, este o adevărată limuzină prezidenţială, chiar dacă niciun şef de stat nu s-a arătat interesat de model. 
 

×
Subiecte în articol: Mercedes dolari limuzina milion
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close