Antena 3 CNN Timp liber Lumbersexualul, o nouă modă. Cum poţi să fii şi tu unul

Lumbersexualul, o nouă modă. Cum poţi să fii şi tu unul

Lumbersexualul, o nouă modă. Cum poţi să fii şi tu unul
15 Apr 2015   •   12:21

Din ce in ce mai multi barbati poarta barba si mustata, acesta fiind un nou trend. Insa, putinni dintre ei stiu ce sa faci ca sa iti cereasca barba si mustata mai repede.

Multi barbati sunt interesati de acest lucru mai ales datorita curentului “lumbersexual” aparut recent, care promoveaza un aspect masculin cu par pe fata si cu barba bogata si deasa.

Studii recente au conchis totodata ca majoritatea femeilor considera ca parul facial al barbatilor este un simbol al masculinitatii si al virilitatii si ii considera instinctiv mult mai atragatori.

Insa, multi barbati au probleme atunci cand doresc sa isi lase barbat sau mustata, avand in vedere ca efectiv ori le cresc prea incet ori nu ii ajuta genetica.

Se pare insa ca ar fi cateva metode pentru a ajuta cresterea barbii si a mustatii.

ASADAR, IATA CE SA FACI CA SA ITI CREASCA BARBA SI MUSTATA

– Asigura-te ca ai in dieta elemente de baza care stimuleaza priductia de testosteron in corp si care stimuleza si cresterea parului. Este important sa consumi vitaminele zilnice necesare, in jur de 50 de grame din vitaminele B3, B5, B12 si doua grame de vitamina C plus 50 de miligrame de biotina. Este de ajuns sa te documentezi in privinta alimentelor care au in compozitia lor astfel de compusi.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close