Antena 3 CNN Timp liber Mirela Retegan a convins 100 de mii de oameni să aleagă o viaţă sănătoasă!

Mirela Retegan a convins 100 de mii de oameni să aleagă o viaţă sănătoasă!

Mirela Retegan a convins 100 de mii de oameni să aleagă o viaţă sănătoasă!
18 Ian 2017   •   20:56

Mirela Retegan, femeia care a creat fenomenul Gaşca Zurli, a hotărât să îşi schimbe total stilul de viaţă şi să acorde şi mai multă atenţie regimului alimentar. “ Anul 2017 o să fie pentru mine anul în care voi ajunge în formă fizică la care visez de vreo 10 ani. “ Mirela a pornit o luptă puternică împotriva kilogramelor în plus şi a sedentarismului şi a creat pe facebook grupul Slăbeşte cu mine. Într-un timp record, peste 100 de mii de oameni au ales să i se alăture şi să trăiască o viaţă în sănătate, armonie și alegeri bune!

Mirela promovează stilul de viaţă fără excese, e sinceră cu fanii ei şi aşa i-a convinsă să intre în grupul de facebook super interactiv în care postează în fiecare zi fotografii cu absolut tot ce mănâncă. Secretul succesului acestei transformări este dieta în care se mănâncă la ore fixe: 7, 10, 13, 16, 19.

În grupul Slăbeşte cu mine minunile se întâmplă în fiecare zi. Oamenii se împrietenesc, se susţin, îşi dau sfaturi iar Mirela îi susţine pe toţi. Se bucură de reuşita fiecăruia în parte, aplaudă fiecare succes. La sfârşitul lunii februarie Mirela Retegan pune la cale o petrecere de senzaţie în care cei mai activi membrii ai grupului se vor întâlni faţă în faţă.

“În 2016 am început. Anul acesta vreau mai mult. Vreau să fiu şi mai conştientă că am un corp în care o să-mi plimb visurile, sper, încă mult şi bine. Şi vreau cea mai bună casă pentru visurile mele. De anul acesta vreau să fac mai mult pentru mine şi pentru comunitatea minunată strânsă în jurul acestei idei. “

Grupul SLĂBEŞTE CU MINE a ajuns în 4 luni la 100000 de membri, de 10 ori mai mare decât orice alt grup romanesc care se adresează oamenilor preocupaţi de o viaţă trăită în echilibru şi armonie.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close