x close

32.000 de bilete la concertele lor s-au "topit" în doar ŞAPTE MINUTE. Despre ce trupă de rock'n'roll este vorba

de A.M.P    |    24 Oct 2012   •   09:21
32.000 de bilete la concertele lor s-au "topit" în doar ŞAPTE MINUTE. Despre ce trupă de rock'n'roll este vorba 482 Foto: iorr.org
Biletele pentru cele două concerte ale grupului Rolling Stones din Anglia s-au vândut ca pâinea caldă: cele 32.000 de bilete disponibile s-au vândut în doar şapte minute, informează 7sur7.be.

Nu au fost deloc ieftine - între 120 şi 500 de euro - şi totuşi biletele la cele două spectacole s-au "topit" efectiv vineri, 19 octombrie, data la care au fost puse în vânzare. Biletele la concertele de pe O2 Arena au bătut recordul la rapiditatea epuizării!

Formaţia a anunţat două concerte, două la Londra şi două în Statele Unite, cu ocazia aniversării a 50 de ani de carieră. Fanii nu au ezitat să scoată bani serioşi din portofel ca să asiste la spectacolele eveniment, iar cei rămaşi fără bilete ar da şi mai mult. Unele site-uri oferă bilete de intrare cu peste 800 euro, unele locuri fiind propuse chiar cu...18.000 euro. În toată lumea există peste un milion de cereri de bilete.

Grupul Rolling Stones nu a mai cântat pe scenă din 2007, de la turneul de promovare al albumului 'A Bigger Bang'.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati