Antena 3 CNN Timp liber Muzică A murit Bobby Farrell, component al trupei Boney M.

A murit Bobby Farrell, component al trupei Boney M.

A murit Bobby Farrell, component al trupei Boney M.
Sursa foto: Foto: kultura.pravda.sk
30 Dec 2010   •   14:56

Roberto "Bobby" Alfonso Farrell, compenent al trupei Boney M, a fost găsit mort, joi, într-o cameră de hotel din Sankt Petersburg. Potrivit AFP, cauza morţii este deocamdată necunoscută.

Ultimul concert suţinut de Farrell împreună cu trupa sa a avut loc chiar cu o noapte înainte de deces. Roberto Alfonso Farrell avea 61 de ani.

Dansator şi cântăreţ, Bobby Farrell a devenit cunoscut în anii '70 ca membru al trupei disco de succes Boney M. Farrell a părăsit oraşul natal, Aruba, la vârsta de 15 ani, pentru a deveni marinar.

După o perioadă petrecută în Norvegia şi Olanda, s-a mutat în Germania, unde a lucrat ca DJ. Producătorul Frank Farian l-a inclus în 1975 în noua trupă Boney M., devenid liderul formaţiei. Ulterior, s-a aflat că nu a contribuit major la repertoriul acestora, Farian cântând multe din melodiile trupei în înregistrări.

Pe parcursul carierei sale internaţionale, formaţia Boney M. a lansat opt albume: "Take the Heat Off Me" (1976), "Love for Sale" (1977), "Nightflight to Venus" (1978), "Oceans of Fantasy" (1979), "Boonoonoonoos" (1981), "Christmas Album" (1981), "Ten Thousand Lightyears" (1984) şi "Eye Dance" (1985). Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără "Daddy Cool","Rasputin", "Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday" sau "Brown Girl in the Ring".





×
Subiecte în articol: a murit sankt petersburg
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close