Antena 3 CNN Timp liber Muzică Adele şi-a anulat turneul din SUA: Dacă mai cânt, mă duc naibii

Adele şi-a anulat turneul din SUA: Dacă mai cânt, mă duc naibii

Adele şi-a anulat turneul din SUA: Dacă mai cânt, mă duc naibii
Sursa foto: Foto: gossipmusic.ro
05 Oct 2011   •   17:51

Cântăreaţa britanică Adele, câştigătoare a unor premii Grammy în 2009, şi-a anulat un turneu din Statele Unite, care trebuia să înceapă în 7 octombrie, scrie Huffington Post.

Artista are probleme grave cu vocea şi le-a explicat într-un mesaj fanilor motivele pentru care a fost nevoită să ia această decizie.

"Sunt dezamăgită şi îngrijorată că trebuie să vă anunţ că am din nou probleme cu vocea [...] Adevărul este că nu mi-am revenit în întregime după problemele pe care le-am mai avut în trecut [...] Dacă o să continui cu toate înainte să rezolv complet aceste probleme, pur şi simplu o să mă duc naibii. Nu am de ales decât să ma recuperez corespunzător şi în întregime, pentru că altfel risc să îmi distrug vocea pentru totdeauna", a scris Adele pe site-ul său.

Aceasta şi-a cerut iertare tuturor fanilor, asigurându-i că nu vrea să îi dezamăgească şi că tot ceea ce face este pentru binele carierei sale, ca să poată fi sigură că va fi în stare să facă muzică în continuare la maximul său potenţial.



×
Subiecte în articol: Adele turneu cantareata probleme voce
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close