Antena 3 CNN Timp liber Muzică Adevărul despre moartea Mălinei Olinescu. Ce s-a întâmplat în noaptea fatidică. Ce au descoperit anchetatorii

Adevărul despre moartea Mălinei Olinescu. Ce s-a întâmplat în noaptea fatidică. Ce au descoperit anchetatorii

Adevărul despre moartea Mălinei Olinescu. Ce s-a întâmplat în noaptea fatidică. Ce au descoperit anchetatorii
22 Noi 2016   •   09:01

La cinci ani de când Mălina Olinescu a căzut de la etajul 6, de la balconul apartamentului în care locuia, mama ei, cântăreața Doina Spătaru a făcut dezvăluiri șocante despre ceea ce s-a întâmplat în fatidica noapte.

"La un moment dat, am primit de la Procuratură dosarul anchetei. Știți, atunci la moartea sa, procurorii au venit acasă și au ridicat probe. Au luat telefonul și calculatorul ei și au verificat activitatea sa din acea noapte. Acolo, din convorbirile ei cu Sebi, acel băiat cu care ea era de vreo trei ani, s-a văzut că ei aveau unele discuții. În raportul de la Procuratură scrie clar că totul s-a întâmplat între 12,30-12,45. Ei bine, în urmă cu cinci minute, ea îi telefonase lui și apoi îi trimisese un mesaj. În sâmbăta aceea, în ziua de dinainte, Mălina avusese o criză puternică și el, iubitul, nu i-a răspuns, așteptând să îi treacă. Este clar că fata mea a trimis acel mesaj, nu încape îndoiala, dar este posibil să-l fi trimis pe fondul medicamentelor. Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă. Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. S-au folosit substanțe speciale și așa le-au văzut. Așa că, eu nu pot să zic nici așa, nici așa. Uneori, înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gaândindu-maă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicației”, a declarat Doina Spataru pentru WOWbiz.ro.

 

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close