Antena 3 CNN Timp liber Muzică American Music Awards: Justin Bieber, marele câştigător

American Music Awards: Justin Bieber, marele câştigător

American Music Awards: Justin Bieber, marele câştigător
Sursa foto: Foto: kansascity.com
22 Noi 2010   •   15:31

Surpriză de proporţii la American Music Awards. Justin Bieber, tânărul artist canadian de 16 ani, a fost marele câştigător al serii. A plecat acasă cu patru premii, devenind cel mai tânăr artist din istorie care câştigă American Music Awards pentru artistul anului.

Bon Jovi, Usher, Pink sau Backstreet Boys au încântat miile de spectatori prezenţi la decernarea premiilor. Dar marele câştigător al serii a fost Justin Bieber, care a luat premiul pentru artistul anului, în detrimentul marelui favorit, Eminem.

"Vin din cel mai mic oraş din lume, care are 30.000 de oameni. Nu m-am gândit că aşa ceva poate fi posibil. Nici nu mai ştiu ce să spun. Mulţumesc foarte mult", a spus Bieber.

Justin Bieber, marele câştigător al AMA


Eminem nu a plecat totuşi cu mâna goală. A câştigat două premii, inclusiv pentru cel mai bun cântăreţ hip hop, iar Shakira pentru cea mai bună artistă latină.

A fost o seară de neuitat la American Music Awards, spun fanii. Nici pentru artiştii prezenţi nu a fost de neglijat. Bucuria Rhianei vorbeşte de la sine.

Seara a fost încheiată cu New Kids on the Block şi Backstreet Boys, două trupe care încearcă să revină în industria muzicală de mai mulţi ani.

Best of American Music Awards


×
Subiecte în articol: Justin Bieber Bon Jovi
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close