Antena 3 CNN Timp liber Muzică Amy Winehouse ar fi murit din cauza unui cocktail de droguri. Se așteaptă rezultatul autopsiei

Amy Winehouse ar fi murit din cauza unui cocktail de droguri. Se așteaptă rezultatul autopsiei

Amy Winehouse ar fi murit din cauza unui cocktail de droguri. Se așteaptă rezultatul autopsiei
Sursa foto: Foto: celebdirtylaundry.com
25 Iul 2011   •   08:37

Amy Winehouse ar fi murit din cauza unui cocktail de droguri. Este concluzia la care a ajuns presa britanică. Poliţia londoneză a făcut apel la jurnalişti să nu mai speculeze asupra cauzei morţii vedetei până ce rezultatul autopsiei va fi făcut public.

Între timp, fanii o plâng pe Amy, dispărută la doar 27 de ani. Mama artistei a declarat pentru Daily Mirror că moartea ei era doar o chestiune de timp.

Fanii lui Amy Winehouse s-au adunat în faţa casei artistei, unde au depus un covor de flori, candele, dar şi multe mesaje de adio pentru artista care s-a stins sâmbătă la doar 27 de ani. Cu toate că vestea morţii acesteia i-a şocat, mulţi spun că se aşteptau la aşa ceva.

Presa din Insulă susţine deja că de vină pentru moarte artistei ar fi o supradoză de droguri.

Poliţia britanică a cerut în mai multe rânduri presei să se abţină de la orice fel de speculaţie până ce cauzele oficiale ale decesului nu vor fi anunţate.

Vecinii ei spun că au văzut-o în ultima zi de viaţă şi arăta normal, fără să pară că ar avea probleme de sănătate.

Vestea morţii artistei l-a făcut pe tătăl ei, cântăreţ de jazz, să îşi anuleze unul dintre concerte pe care trebuia să le susţină în New York, şi să se întoarcă imediat la Londra, unde se va ocupa de funeraliile fiicei sale.

 


×
Subiecte în articol: Amy Winehouse droguri vedeta autopsie fani
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close