Antena 3 CNN Timp liber Muzică Andre Rieu pune în vânzare 5.000 de bilete la concertul de sâmbătă, în scop caritabil

Andre Rieu pune în vânzare 5.000 de bilete la concertul de sâmbătă, în scop caritabil

Andre Rieu pune în vânzare 5.000 de bilete la concertul de sâmbătă, în scop caritabil
10 Iun 2015   •   12:35

Andre Rieu pune în vânzare 5.000 de bilete în scop caritabil pentru show-ul pe care îl va susține sâmbătă, 13 iunie, la București, informează organizatorii într-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook al artistului.

Preţul unui bilet este de 43,2 lei, iar locurile ce le sunt desemnate sunt pe iarbă, în fața Palatului Parlamentului. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim.

Toate veniturile obţinute din vânzarea acestor bilete urmează să fie donate unei fundații caritabile.

André Rieu și-a exprimat dorința de a suplimenta numărul de bilete pentru concertul de sâmbătă, 13 iunie, în scopul de a face un act caritabil special. Celebrul violonist va scoate la vânzare bilete cu un preț simbolic, ce vor asigura accesul spectatorilor pe iarbă, în fața Parlamentului, urmând ca toate veniturile din vânzarea acestor bilete să fie donate unei fundații sau organizații notorii, care derulează proiecte mari pentru întrajutorarea copiilor români aflați în suferință. Cele două fundații propuse sunt: UNICEF si Salvați Copiii", se arată în mesajul postat pe Facebook.

Biletele au fost puse în vânzare miercuri. Show-ul lui Rieu de sâmbătă are loc în Piața Constituției și este programat să înceapă la ora 20,30.

Accesul spectatorilor pe gazon se va face începând cu ora 18,00, pe două căi de acces: una dinspre Parcul Izvor și cea de-a doua dinspre Bulevardul Calea 13 Septembrie.

Această acțiune caritabilă este realizată în parteneriat cu Camera Deputaților.

Andre Rieu a început vineri seria de șapte concerte pe care le-a programat în Piața Constituției pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie.

×
Subiecte în articol: André Rieu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close