Antena 3 CNN Timp liber Muzică Andy Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode, revine la Bucureşti

Andy Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode, revine la Bucureşti

Andy Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode, revine la Bucureşti
Sursa foto: Foto: depechebootlegs.blogspot.com
13 Dec 2010   •   22:07

Andy Fletcher, membru fondator al legendarei trupe Depeche Mode, revine la Bucureşti. Show-ul artistului va fi şi de această dată unul electrizant. Pe 29 ianuarie, anul viitor, fanii vor putea asculta mix-uri de piese new wave, hit-uri electro, precum şi piese celebre ale Depeche Mode.

Deşi concertele şi sesiunile de studio Depeche Mode îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Andy a reuşit totuşi să găsească şi câteva momente de răgaz pentru a se dedica unor proiecte pe cont propriu: a înregistrat un album solo ce cuprinde cover-uri interpretate chiar de el, a înfiinţat o casă de discuri şi a susţinut show-uri de DJ în cluburi din toată lumea.

Andy Fletcher - sau Fletch, cum îi spun fanii - a contribuit activ la succesul Depeche Mode, atât pe plan muzical, cât şi managerial. Artistul s-a implicat şi în activitatea financiară a formaţiei, fiind coordonatorul unuia dintre cele mai ambiţioase şi profitabile turnee Depeche Mode, "Devotional Tour", din 1993.

Fletch a mai fost prezent de două ori la Bucureşti. Prima dată, în 2006, cu ocazia concertului Depeche Mode de pe Stadionul National “Lia Manoliu”. Adoua oară, în 2007, când a mixat în Kristal Glam Club.

Concertul din ianuarie 2011 va avea loc la The Ark Underground, iar biletele vor costa 50 de lei.


×
Subiecte în articol: Depeche Mode concert
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close