Antena 3 CNN Timp liber Muzică Aniversare în lacrimi pentru Elena Cârstea

Aniversare în lacrimi pentru Elena Cârstea

Aniversare în lacrimi pentru Elena Cârstea
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Dec 2016   •   16:12

Aniversare în lacrimi pentru Elena Cârstea. Artista l-a comemorat pe Brett, fiul vitreg al cântăreței, decedat în primăvara acestui an.

Elena Carstea a trecut prin momente teribile în primăvară, atunci când Brett, fiul cel mare al soțului ei american, Glenn Muttart, a murit la doar 30 de ani, după ce fusese internat într-un centru de dezintoxicare, scrie WOWbiz.

Acum câteva zile, Brett ar fi împlinit 31 de ani, iar familia a comemorat la cimitir acest moment trist. La final, Glenn le-a transmit un mesaj amicilor, în care a povestit ce sentimente a trăit.

„Zi coplesitoare la cimitir, acolo unde am comemorat prima zi de nastere a lui Brett, fara ca el sa fie cu noi. Ne-am reamintit de sufletul sau, de felul sau vesel de a fi, de abilitatea sa de s scapa din situatiile limita. A supravietuit unui accident de motocicleta, apoi unei boli foarte grave, de care s-a vindecat miraculos. Ne-am reamintit de capacitatea lui Brett de a faca ca orice persoana de langa el sa se simta speciala. Astazi este o zi trista. La Multi Ani, Brett, te iubim!”, a transmis soțul Elenei Cârstea.

×
Subiecte în articol: elena carstea comemorare doliu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close