Antena 3 CNN Timp liber Muzică Au fost anunţate nominalizările pentru Grammy: Eminem şi Bruno Mars conduc în topul propunerilor

Au fost anunţate nominalizările pentru Grammy: Eminem şi Bruno Mars conduc în topul propunerilor

Au fost anunţate nominalizările pentru Grammy: Eminem şi Bruno Mars conduc în topul propunerilor
Sursa foto: Foto: triviasurge.com
02 Dec 2010   •   14:11

Nominalizăriile pentru premiile Grammy au fost anunţate joi. Eminem şi Bruno Mars conduc, anul acesta, în topul propunerilor. Premiile sunt considerate echivalentul Oscarurilor pentru industria muzicală.

Bruno Mars a fost printre cântăreţii cu cele mai multe nominalizări la premiile Grammy de anul acesta. Artistul R&B a fost propus de 8 ori pentru diferite categorii. Topul este condus de Eminem, rapperul de 38 de ani având nu mai puţin de 10 nominalizări.

Printre cei care pot câştiga premii anul acesta se află şi Katy Perry. Cântăreaţa a şi concertat în timpul show-ului din Los Angeles.

Vezi aici lista completă a nominalizărilor Grammy

Premiile  Grammy sunt prezentate anual de către Academia Naţională a Artelor şi Ştiinţelor de Înregistrări a Statelor Unite ale Americii pentru realizări în domeniul industriei muzicale. Spectacolul decernării lor este unul din cele patru mari spectacole muzicale cu decernări de premii desfăşurate anual în Statele Unite.

Ceremonia va avea loc anul viitor pe 13 februarie, când vor fi anunţaţi câştigătorii tuturore celor 109 categorii.

Nominalizările pentru Grammy

×
Subiecte în articol: nominalizari
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close