Antena 3 CNN Timp liber Muzică Au mai rămas 48 de ore până la concertul anului. Lady Gaga vine în România. Vezi ce pretenţii a avut diva

Au mai rămas 48 de ore până la concertul anului. Lady Gaga vine în România. Vezi ce pretenţii a avut diva

Au mai rămas 48 de ore până la concertul anului. Lady Gaga vine în România. Vezi ce pretenţii a avut diva
de O.P.    |    14 Aug 2012   •   06:23

Numărăm orele până la cel mai aşteptat concert al anului! Peste doar două zile, Lady Gaga va cânta la Bucureşti. Ca orice divă, şi Gaga vine însoţită... nu de un iubit, ci de căţelul ei, Fozzy. Organizatorii se dau peste cap să îndeplinească toate cerinţele cântăreţei şi pe cele ale patrupedului. Şi nu sunt puţine sau ieftine, dar nimic nu e prea mult pentru Lady Gaga, spun organizatorii.

Fanii cântăreţei Lady Gaga sau doar curioşi care vor să vadă un spectacol extravagant s-au grăbit deja să-şi ia bilete.

Pretenţiile vedetei i-au costat pe organizatori câteva zeci de mii de euro. Lady Gaga a solicitat instalarea a 50 de cabine, săli şi birouri, o bucătărie specială, un studio de repetiţii şi televiziune prin satelit.

Pe lista cererilor speciale a fost trecută şi conexiunea la internet de mare-viteză, pentru a ţine legatura permanentă cu fanii săi de pe reţelele de socializare, dar şi un „vanity room", unde Lady Gaga va fi răsfăţată cu masaj şi tratamente de relaxare înainte şi după concert.

În cabină va avea buchetele de flori albe, fără miros.

Un astfel de buchet costă peste două sute de lei. La Bucureşti, bucătarul personal al artistei îi va pregăti mâncare bio, pentru ca aceasta să fie în formă maximă.





×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close