Antena 3 CNN Timp liber Muzică Autocarul de turneu al lui Paul McCartney, atacat într-un cartier rău famat din Ciudad de Mexico

Autocarul de turneu al lui Paul McCartney, atacat într-un cartier rău famat din Ciudad de Mexico

Autocarul de turneu al lui Paul McCartney, atacat într-un cartier rău famat din Ciudad de Mexico
01 Iun 2010   •   14:30

Fostul component al trupei Beatles, Paul McCartney, a fost implicat într-un incident violent, la sfârşitul săptămânii trecute. Artistul s-a temut pentru viaţa sa, după ce autocarul în care se afla a fost atacat de un grup de agresori. Incidentul a avut loc într-un cartier rău famat din Ciudad de Mexico, informează contactmusic.com.

Paul McCartney a susţinut două concerte în Ciudad de Mexico, joi şi vineri seară. După ultimul concert, autocarul în care se afla cântăreţul a fost atacat într-un cartier sărac al capitalei mexicane de o bandă de răufăcători. Şoferul a fost obligat să oprească autovehiculul, după ce atacatorii au urcat pe autobuz şi au sărit pe acoperişul acestuia.

"La început, gărzile lui de corp au crezut că era vorba de entuziasmul fanilor, dar, după ce câţiva bărbaţi au început să se urce pe autobuz, situaţia s-a schimbat într-o clipă. Paul şi ceilalţi muzicieni au fost destul de speriaţi", a declarat o sursă a Daily Mirror.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: atacatori autocar paul mccartney Mexic
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close