Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bittman crede că este victima unui malpraxis. Medicii susţin că artistul are datorii la ei

Bittman crede că este victima unui malpraxis. Medicii susţin că artistul are datorii la ei

Bittman crede că este victima unui malpraxis. Medicii susţin că artistul are datorii la ei
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    22 Dec 2012   •   20:51

Dan Bittman îi acuză de malpraxix pe medicii de la spitalul din Viena, după ce, nu şi-a recăpătat glasul nici după două luni de la operaţie. Din această cauză, trupa Holograf a mai amânat concertele pentru încă jumătate de an, până în vară.

Pierderile sunt uriaşe, iar Bittman recunoaşte că se gândeşte să-i dea în judecată pe medici. "Da, cred că e malpraxis", a spus Dan Bittman.

Cântăreţul recunoaşte pentru prima dată că este supărat pe medicii de la Viena care l-au operat de stenoză carotidiană, în octombrie. Recuperarea ar fi trebuit să dureze 10 zile, dar de atunci au trecut luni. Şi vor mai trece până când solistul trupei Holograf va putea cânta din nou.

"E un medic de origine chineză care-mi face acupunctură sau îmi făcea, la un moment dat, când m-am dus şi zicea <Ţinţi luni, ţinţi luni?>", explică Bittman.
 
Adică şi-ar putea recupera glasul în martie, cel mai devreme. Trupa Holograf şi-a anulat însă toate concertele până în vara lui 2013. este vorba de o pagubă estimată până acum la 200.000 de euro, plus alte câteva zeci de mii pierdute din octombrie şi până acum.

Până să se opereze, în 2012, Bittman a lansat un album cu Holograf şi un single de mare succes. Dar a avut parte şi de mari dureri - şi-a pierdut tatăl, apoi şi vocea.

În timp ce Bittman se gândeşte să ceară daune spitalului din Viena, medicii de acolo susţin că juratul X Factor mai are de achitat o factură de aproape 1.000 de euro.






×
Subiecte în articol: Dan Bittman Holograf malpraxis
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close