Antena 3 Timp liber Muzică Black Eyed Peas s-a asociat cu James Cameron pentru a lansa un lungmetraj 3D despre trupă

Black Eyed Peas s-a asociat cu James Cameron pentru a lansa un lungmetraj 3D despre trupă

02 Iul 2010   •   14:28
Black Eyed Peas s-a asociat cu James Cameron pentru a lansa un lungmetraj 3D despre trupă

Black Eyed Peas a anunţat că s-a asociat cu regizorul canadian James Cameron pentru a lansa un lungmetraj 3D despre turneul mondial al trupei, informează contactmusic.com.

Cei patru membri ai grupului american l-au ales pe James Cameron pentru a regiza acest proiect cinematografic, deoarece acesta este "cel mai mare regizor din lume".

Filmul va fi lansat în 2011 şi va beneficia de aceeaşi tehnologie revoluţionară pe care James Cameron a folosit-o pentru a filma "Avatar", lungmetrajul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei (2,7 miliarde de dolari).

"Avem cel mai bun regizor, pentru că noi suntem cel mai bun grup de pe planetă. Filmul despre Black Eyed Peas va fi filmat în America de Sud. Oamenii vor putea să ne vadă în cinematografele din toată lumea şi vor primi ochelari 3D", au adăugat membrii grupului american.

"Am cântat din America până în Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Asia şi Africa. Am ajuns celebri pe plan internaţional. Londra şi Paris reprezintă doar două oraşe. Acum vrem să fim văzuţi de întreaga planetă", au adăugat muzicienii de la Black Eyed Peas.

Trupa Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a fost recompensată cu trei premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, pe 15 septembrie 2007.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele "Avatar" şi Titanic", regizate de James Cameron, reprezintă filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei.

Foto: brewsterproductions.com

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close