Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bobby Brown a cântat la câteva ore după moartea fostei soţii Whitney Houston

Bobby Brown a cântat la câteva ore după moartea fostei soţii Whitney Houston

Bobby Brown a cântat la câteva ore după moartea fostei soţii Whitney Houston
12 Feb 2012   •   16:41

A fost o seară emoţionantă pentru cântăreţul Bobby Brown care a cântat sâmbătă în faţa a mii de fani la câteva ore după ce a aflat că fosta sa soţie, Whitney Houston, a murit în Los Angeles.

"În primul rând vreau să vă spun că vă iubesc pe toţi", le-a spus el fanilor adunaţi în număr de peste 7.000 în apropiere de oraşul Memphis. "În al doilea rând aş vrea să spun: Te iubesc, Whitney". Cel mai greu lucru pentru mine a fost să vin aici pe scena asta".

Brown a cântat în turneul de reuniune a New Edition şi a decis să presteze pentru că fanii şi-au arătat loialitatea faţă de acest grup pentru mai bine de 25 de ani. A cântat 10 melodii timp de mai bine de o oră, după care a părăsit scena vizibil afectat. Brown a fost copleşit de emoţii pe finalul concertului, ştergându-şi lacrimile când grupul se pregătea să cânte o baladă. Când a început melodia, Brown s-a alăturat grupului, dar vocea l-a trădat. Le-a făcut cu mâna fanilor şi a părăsit scena, show-ul fiind încheiat la scurt timp.

Whitney Houston şi Bobby Brown au avut un mariaj de 15 ani presărat cu multiple scandaluri. Ei au divorţat în 2007 şi au o fetiţă din 1993, Bobbi Kristina.

×
Subiecte în articol: Whitney Houston concert
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close