Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bogdan Ota, pianistul român care a cucerit Norvegia, va cânta pe 17 septembrie în Piaţa Constituţiei

Bogdan Ota, pianistul român care a cucerit Norvegia, va cânta pe 17 septembrie în Piaţa Constituţiei

Bogdan Ota, pianistul român care a cucerit Norvegia, va cânta pe 17 septembrie în Piaţa Constituţiei
Sursa foto: Foto: Videonews
06 Sep 2011   •   23:38

Bogdan Ota a fost invitatul special din "Sinteza Zilei" de marţi. Acesta a intrat în direct de la Oslo, din Norvegia. Pianistul care a cucerit nordicii cu talentul său, la varianta norvegiană a concursului televizat "America's Got Talent" şi care a cântat şi în România în urmă cu câteva săptămâni, vrea să revină în ţară cu un proiect senzaţional.

Bogdan Ota va susţine un concert extraordinar pe data de 17 septembrie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. La eveniment vor participa 100 de instrumentişti, iar Bogdan se va ocupa de muzică, aranjament, compoziţie, interpretând în procent de 100% piese proprii.

"Este foarte important, nu ştiu exact dacă vor fi 100 sau uşor peste 100 de instrumentişti şi corişti pe acea scenă, lucrez la partiturile pieselor mele [...] Piesele pe care le voi interpreta acolo sunt 100% compoziţie proprie [...] Sunt ferm convins că sunt şi în România şi în străinătate extrem de multi pianişti talentaţi", a declarat muzicianul.

Pianistul din Botoşani, care a plecat în Norvegia pentru a căra copiatoare în cadrul unei companii de echipamente electronice, a ajuns să câştige inimile a milioane de oameni, la concursul televizat, interpretând la pian o melodie compusă de el şi ridicând sala în picioare. El a fost răsplătit de juriu cu o calificare la finala faimosului concurs şi a ieşit pe locul al doilea.

 



×
Subiecte în articol: pianist oslo concert Piata Constitutiei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close