Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bon Jovi a reuşit să ţină în priză 50.000 de fani, la concertul din Piaţa Constituţiei

Bon Jovi a reuşit să ţină în priză 50.000 de fani, la concertul din Piaţa Constituţiei

Bon Jovi a reuşit să ţină în priză 50.000 de fani, la concertul din Piaţa Constituţiei
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
10 Iul 2011   •   14:33
Trupa Bon Jovi a concertat, duminică seara, în Piaţa Constituţiei. Peste 50.000 de fani înnebuniţi au aşteptat acest concert mai bine de 20 de ani. La ora 20, aşa cum era stabilit, celebra trupă a început să cânte. Concertul a început cu melodia Raise your hands.

Formaţia a promis că va fi unul dintre cele mai lungi concerte, iar organizatorii evenimentului estimau că show-ul va dura trei ore.

Cel mai aşteptat concert al anului a strâns în Piaţa Constituţiei zeci de mii de fani. Mulţi dintre ei au venit încă de dimineaţă, în speranţa că îl vor zări pe idolul lor măcar o clipă înainte de concert. Şi-au luat de acasă umbrele şi loţiuni de plajă, s-au aşezat pe trotuarele din jurul scenei şi ore în şir au fredonat melodiile trupei.  Fanii s-au dezlănţuit însă atunci când jandarmii le-au permis accesul la locurile lor.

Cei de la Bon Jovi au ajuns sâmbătă în România. Ei au aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, din Bucureşti.

Au venit cu o aeronav
ă privată, de la Istanbul, unde au susţinut un concert care a electrizat fanii. Au fost scumpi la vedere. Totuşi, nu şi-au petrecut seara în hotel. Au mâncat la un restaurat de lux de lângă Piaţa Galaţi şi, la ieşire, au salutat fanii.

Duminică seara a fost una
memorabilă - pe scena uriaşă din Piaţa Constituţiei, băieţii de la Bon Jovi au cântat pentru românii care au aşteptat două decenii să-i audă live.

 


Trupa Bon Jovi a cântat în Piaţa Constituţiei, pe o scenă imensă, de 54 de metri lăţime, 25 de metri adâncime şi 20 de metri înălţime. Considerat "show-ul muzical al anului" în România, organizatorii s-au dat peste cap cu pregătirile şi au promis că evenimentul va fi pe măsură.

Pentru ca în timpul concertului să nu fie probleme, peste 1.000 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi agenţi de pază au asigurat securitatea.

Accesul în Piaţa Constituţiei s-a făcut începând cu ora 16.00. De la 18.20 au cântat în deschiderea show-ului trupele Quantiq şi Stillborn. Bon Jovi au urcat pe scenă de la ora 20.
 


×
Subiecte în articol: Bon Jovi concert restricţii
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close