Antena 3 CNN Timp liber Muzică Bon Jovi şi Lady Gaga, artiştii cu cele mai mari încasări în 2011

Bon Jovi şi Lady Gaga, artiştii cu cele mai mari încasări în 2011

Bon Jovi şi Lady Gaga, artiştii cu cele mai mari încasări în 2011
Sursa foto: Foto: facebook.com, Bon Jovi Profile
29 Dec 2010   •   19:22

Bon Jovi, AC/DC şi Lady Gaga au fost, în acest an, răsfăţaţii lumii muzicale. Dacă cele două trupe sunt în topul încasărilor obţinute din concerte, adunând împreună aproape 400 de milioane de dolari, Lady Gaga se laudă cu cel mai bine vândut album. Milioane de copii din "Fame Monster" au fost vânate în toată lumea de fanii cântăreţei.

La 24 de ani, Lady Gaga înoată în glorie. Anul 2010 i-a adus o mulţime de premii, dar şi vânzări record pentru albumul său "The Fame Monster". 5,8 milioane de copii s-au "evaporat" din magazine. Albumul semnat Lady Gaga a avut astfel mai mult succes decât cel al lui Eminem, "Recovery" şi cel al lui Justin Bieber, intitulat My World.

Veteranii de la Bon Jovi sunt şi ei lideri în 2010, în topul celor mai mari încasări din concerte. De pe urma turneului, membrii trupei sunt mai bogaţi cu peste 200 de milioane de dolari. Dar au muncit pe măsură. În acest an, ei au susţinut 80 de concerte.

Pe locul doi în clasament sunt cei de la AC/DC. Legendarii rockerii au urcat de 40 de ori pe scenă în 2010, o dată şi în România. Au avut încasări de aproape 180 de milioane de dolari, cu 20 de milioane mai mult decât trupa U2, care este pe locul trei.

 

×
Subiecte în articol: Bon Jovi Lady Gaga incasari
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close