Antena 3 Timp liber Muzică Brăila va organiza festivalul de jazz ”Johnny Răducanu”, începând cu 2012

Brăila va organiza festivalul de jazz ”Johnny Răducanu”, începând cu 2012

de N.B.    |    20 Sep 2011   •   11:26
Brăila va organiza festivalul de jazz ”Johnny Răducanu”, începând cu 2012
Sursa foto: Foto: Mediafax

Orașul Brăila va organiza, începuând cu anul viitor, Festivalul de jayy ”Johnny Răducanu”, un proiect discutat cu artistul și aprobat în urmă cu mai multe luni, relatează Agerpres.

"La ultima întâlnire pe care am avut-o anul acesta cu maestrul, i-am propus organizarea, la Brăila, începând cu anul viitor, a acestui festival care să îi poarte numele, proiect cu care a fost de acord şi urma să stabilim detaliile” a declarat secretarul Consiliului Judeţean Brăila, Nicu Filote.

Detaliile festivalului nu a u fost stabilite, nu se cunoaște data sau programul, acestea urmând a fi discutate cu artistul. În ciuda faptului că detaliile nu au fost discutate, reprezentantul CJ Brăila dă asigurarea că festivalul va fi organizat.

Festivalul, organizat "sub auspiciile maestrului Johnny Răducanu" va fi deschis atât cântăreților consacrați, cât și celor mai puțin cunoscuți, a adaugat secretarul CJ Brăila.

×
Subiecte în articol: Brăila festival jazz consiliul judetean
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close