Antena 3 CNN Timp liber Muzică Breaking News, noua melodie a lui Michael Jackson. Este piesa interpretată de altcineva?

Breaking News, noua melodie a lui Michael Jackson. Este piesa interpretată de altcineva?

Breaking News, noua melodie a lui Michael Jackson. Este piesa interpretată de altcineva?
Sursa foto: Foto: michaeljackson.com
08 Noi 2010   •   09:23

O melodie interpretată de Michael Jackson, care nu a fost difuzată până în prezent, a fost prezentată luni pe site-ul oficial al artistului. Cântecul, care poată numele de Breaking News, a fost înregistrat în urmă cu trei ani. Cel puţin asta susţin reprezentanţii casei de producţie ale căror declaraţii sunt combătute de mama artistului. Katherine Jackson  spune că vocea nu este a fiului ei.

Piesa Breaking News a fost făcută publică cu numai o lună înainte de lansarea unui nou album intitulat „Michael”. Albumul va conţine piese înregistrate cu puţin timp înainte de moartea regelui pop şi va apărea pe piaţă la data de 14 decembrie.

Ascultă melodia Breaking News

Avocaţii lui Joe Jackson contestă lansarea piesei Breaking News şi a albumului „Michael”. „Dacă Michael şi-ar fi dorit să lanseze aceste piese, ar fi făcut-o înainte să moară. Cântecele din noul album sunt incomplete şi Michael a spus de multe ori că nu vrea să le lanseze”, a declarat Brian Oxman, unul din avocaţii lui Joe Jackson, citat de Reuters.

La începutul săptămânii trecute, Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a declarat că vocea de pe noul album nu este a megastarului.

 


Michael Jackson a încetat din viaţă anul trecut, pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. Acesta a suferit un stop cardiac, cauzat de o supradoză de medicamente. Moartea cântăreţului a fost calificată de autorităţile americane drept "omucidere". Fostul medic personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere la începutul acestui an.


×
Subiecte în articol: michael jackson album
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close