Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cântăreaţa Lily Allen, spitalizată din cauza septicemiei

Cântăreaţa Lily Allen, spitalizată din cauza septicemiei

Cântăreaţa Lily Allen, spitalizată din cauza septicemiei
Sursa foto: Foto: killahbeez.com
06 Noi 2010   •   14:28

Cântăreaţa britanică Lily Allen, care a suferit un avort spontan în luna a şasea de sarcină, în urmă cu câteva zile, a fost internată, vineri, la un spital din Londra, din cauza unei septicemii, informează dailymail.co.uk.
   
După avortul spontan suferit în urmă cu aproape o săptămână, cântăreaţa a stat acasă pentru a se recupera, dar vineri ea a fost transportată la spital cu o ambulanţă, din cauza unei septicemii. Infecţia, de origine bacterială, se poate dovedi mortală dacă nu este tratată la timp.
   
"Toată lumea este îngrijorată, dar ea se află într-un loc foarte bun şi, din fericire, a fost internată la timp", a spus o sursă apropiată familiei.
   
Septicemia poate apărea după un avort spontan, dacă în organism au mai rămas fragmente ale fătului, care s-au infectat. Netratată, poate provoca şoc septic, scăderea tensiunii sangvine şi afecta organele principale. Mortalitatea este de circa 30-80% din cazuri.
   
Un purtător de cuvânt al cântăreţei a anunţat, pe 1 noiembrie, că aceasta a suferit un avort spontan. "Trebuie să confirm cu multă tristeţe că Lily Allen şi iubitul ei, Sam Cooper, au pierdut acest copil. Cuplul a cerut să i se respecte intimitatea în această perioadă dificilă. Nu vor exista alte comentarii", a spus purtătorul de cuvânt.
   
Cântăreaţa Lily Allen, în vârstă de 25 de ani, şi iubitul ei, specialistul în bodybuilding Sam Cooper, în vârstă de 32 de ani, au o relaţie din vara anului 2009.
   
În ianuarie 2008, cântăreaţa a suferit un alt avort spontan, ea fiind însărcinată pe atunci cu copilul lui Ed Simons, unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.

×
Subiecte în articol: cantareata spital septicemie avort infectie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close