Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cântăreţul Wyclef Jean a fost împuşcat în mână, în Haiti

Cântăreţul Wyclef Jean a fost împuşcat în mână, în Haiti

Cântăreţul Wyclef Jean a fost împuşcat în mână, în Haiti
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
20 Mar 2011   •   12:26

Cântăreţul Wyclef Jean a fost împuşcat în mână, sâmbătă, în timp ce se afla în capitala haitiană Port-Au-Prince, informează CNN.

Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al lui Wyclef Jean, Joe Mignon, şi de fratele cântăreţului.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţului a precizat că starul a fost externat din spital unde a primit îngrijiri după ce a fost împuşcat în mână.

 
Potrivit lui Mignon, Jean a fost împuşcat, sâmbătă, la puţin timp după ora locală 23, în Delmas, un orăşel aflat la perifperia capitalei haitiene.
 
Incidentul se petrece în toiul alegerilor prezidenţiale care au loc în Haiti. Wyclef Jean este susţinătorul muzicianului Michel Martelly, candidat la preşedinţie.

Pe 5 August 2010 Jean a depus actele pentru candidatura la preşedinţia statului Haiti. Însă, candidatura cântăreţului hip-hop a fost respinsă de autoriţăţi, întrucât, conform Constituţiei ţării, candidaţii la această funcţie trebuie să locuiască în Haiti timp de cinci ani înaintea alegerilor.

Wyclef Jean este un actor, muzician, producător muzical şi fost membru al formaţiei The Fugees. Starul s-a născut în Haiti, iar la vârsta de nouă ani s-a mutat, definitiv, împreună cu familia în SUA.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close